1976 - Første gang som holdfører

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: OS O. Christiansen.
  • Cykelordonnans: SSG Paul B. J. Knudsen.
  • Marchgængere: 16.

Holdet-1976Nu ta´r vi for alvor fat!
For andet år i træk lykkedes det at samle et hold til Nijmegenmarchen, samtidig med at der var 60. års jubilæum for 4-daagse-marchen.
Tilslutningen til vort hold var ikke overvældende ved planlægningen, men så deltog regimentet i Bernmarchen i Schweiz. Det gav blod på tanden...

Hygge-Nijmegen16 deltagere med undertegnede som holdleder og SSG Paul B. Knudsen (Nuser) som cykelordonnans gennemførte Nijmegenmarchen det år.

Jubilæet dette år og marchen fra fra København gav mig mange stikpiller i STKMP, da min egen KC jo skulle lede holdet på den lange march. Jeg modstod presset og fastholdt min plan om selv for første gang at være holdfører for et marchhold fra Dronningens Livregiment.

Nuser-i-arbejde(Som notabene kan bemærkes, at der ud over MJ Anders Løndahl deltog to andre gæve Dronningens soldater i den første march København-Nijmegen. Nævnes skal OS Arne L. Kjeldsen, der i dag er et fast medlem på vort machhold. Hans meritter som marchgænger vil jeg altid have stor respekt for!)


OC/OS
STHJ/STKMP/I/DRLR

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.