1978 - SKLT Hans Åge Simonsen leder holdet

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: SKLT Hans Åge Simonsen.
  • Cykelordonnans: OKS S. H. Christensen.
  • Marchgængere: 12.

78nim308Jeg selv var på motorkursus i Oksbøl med Hærens Officersskole - kedeligt i forhold til Nijmegenmarch, men måske OK i relation til min fremtidige karriere i Forsvaret!

For fjerde år i træk lykkedes det at samle et hold til Nijmegenmarchen. Jeg har af gode grunde ikke det store kendskab til, hvorledes turen forløb pågældende år, men heldigvis kan mange af deltagerne på holdet genkendes på flere efterfølgende holdbilleder, så det har nok været en helt fin tur.

78nim313Der var 12 deltagere på holdet med SKLT Hans Åge Simonsen som holdleder. Hans Åge valgte kun at deltage denne ene gang, så havde han - uvist af hvilken årsag - mistet interessen for Nijmegenmarchen. Desværre betød det også, at der slet ikke kunne stilles hold året efter - i 1979.

Det ærgrer mig dobbelt, da jeg dels ikke selv kunne deltage i 1979 og der heller ikke deltog andre fra regimentet. Nogle tanker omkring vigtigheden af fastholdelse af en fast garde og en tovholder på Nørre Uttrup Kaserne, der ikke 'farter omkring' til uddannelse eller tjeneste uden for garnisonen. Det har jeg grublet en del over siden. Nogle af mine tanker i denne forbindelse har jeg forsøgt at beskrive lidt af under næste år - 1979. 


OC/SKLT-R
Kadet/HO (klasse Dybbøl 3)

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.