1981 - Traditioner skabes

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: SKLT O. Christiansen.
  • Cykelordonnans: Erik Sørensen.
  • Marchgængere: 14

Holdet-1981Dette år lykkes det atter at finde både tilstrækkelige marchgængere og en 'egnet' og interesseret ordonnans, så vi kunne stille 'fuldt hold'. Der er egentlig ingen nedre grænse for størrelsen af et hold, men der skal mindst være 11 gængere for, at der må tilknyttes holdet en cykelordonnans.

Maskot-1981Flere på holdet var ved at være 'garvede', hvilket skabte grobund for traditioner, som fortsat holdes i hævd. Holdet har rigtig mange traditioner, som alle er uskrevne. Det er lige fra opgaver til pinkyerne, over 'faste' ekstra rastepladser ude på ruten til specielle krav til ordonnansen.

Lotter-1981 En fælles spisning torsdag aften i byen er senere også blevet et godt fast indslag. Ingen kan være så dårligt gående efter tre dage, at man ikke kan slæbe sig over til bussen og ned til Nijmegen by til nogle få afslappede timer, hvor vi bl.a. plejer at hylde årets jubilarer, hvis der skulle være nogle sådanne.

Afslutning-1981En af traditioner helt fra starten af 80'erne blev, at ordonnansen skulle have gået turen tidligere. Dette år var Erik Sørensen ordonnans. Han gik bl.a. turen året før i 1980.

På billedet fra afslutningen noteres, at vi i de år marcherede i Øvelsesuniform M/66, som var en helt fantastisk uniform til march. Da vi jo ikke havde nogen almindelig skjorte til den uniform, bar vi altid jakke, og som oftest blot en T-Shirt inden under. På billedet ses flere gængere, som har holdt ved i mange år - enkelt fortsat her i 2012. Bemærk Ole (betjent) Andersen med lange lyse lokker, Lars Almar Jensen, der senere blev overført til FLV, Peter Kronborg og hans lillebror, K.B.Olesen og Ingo.

Deltagere på holdet igen i 2012 er Ole Betjent og undertegnede, mens Peter Kronborg deltager på et andet hold i 2012, men han er med!


OC/SKLT
DF/LIVKMP/I/DRLR

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.