1985 - Svag holdleder

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: KN O. Christiansen.
  • Cykelordonnans: SG P. K. Christensen.
  • Marchgængere: 12.

Paa MarchenNyudnævnt kaptajn, næstkommanderende i regimentets bedste enhed (LIVKMP),  nyt uniformssystem (M/84) indført o.s.v. Hvad mere kunnne man ønske sig? Livet er jo herligt, og det skal bevises i Nijmegen, at Dronningens Livregiment fortsat kan mønstre ét af de bedst marcherende marchhold.

Planlægningen var delvist sket, mens jeg fortsat var elev på VUTI/HO, så Frank Donskov havde igen trukket et tungt og vigtigt læs på Nørre Uttrup Kaserne. SG P.K. Christensen havde gået turen før, og han skulle nu prøve kræfter med tjansen som cykelordonnans. Det klarede han med bravour.

Ordonnanser ordner foedderIndførelse af uniform M/84 medførte, at vi nu kunne marchere i skjorteuniform, hvilket var til stor glæde for alle. Den eneste, der ikke havde nået at skifte uniformen ud, var holdets maskot - Johnny - som måtte tage et ekstra år i Ø/66. Frank Donskovs hustru klarede syopgaven med en ny uniform til Johnny i 1986. En uniform, som fortsat holder, da Johnny jo kun anvender den én uge om året.

Transporten til og fra Nijmegen blev dette år klaret i egne personbiler. Det kræver flere vågne, frisk chauffører og reservechauffører, hvilket faktisk er belastende, specielt på hjemvejen. Det gør vi ALDRIG mere! Fælles transport i en stor bus er langt at foretrække, hvilket også har været vores foretrukne transportform både før og efter dette års march.

Personligt havde jeg mit absolut dårligste marchår:-(

Holdet-1985En indledningsvis helt uskyldig vabel fra 2. dagen fik lov at passe sig selv, og heller ikke efter 3. dagen blev den plejet. Det straffede sig selv med en god gang blodforgiftning, som jeg slæbte med hele vejen hele 4. dagen. Der blev holdt nogle ekstra pauser den fredag i 1985, og det var - shame - holdføreren der havde behov for det! Jeg klarede det (selvfølgelig), men læren var nok vigtig for mig personligt: "Aldrig lad en - nok så uskyldig - vabel få lov at 'passe sig selv', hvis du skal bruge fødderne til march i flere efterfølgende dage!"


OC/KN
NK/LIVKMP/I/DRLR

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.