2010 - Med 30 deltagere

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: SSG Jes Mose Jensen.
  • Cykelordonnans: OS Lars Rosenkrantz Poulsen + Knud Sandtorp.
  • Marchgængere: 30.

Marchåret 2010 blev et markant år på flere måder...

holdet-2010

Et meget stort hold Laughing, men desværre også med et enkelt frafald Cry.

superpinkyDer var herligt mange pinkier, som var blevet lokket med dette år, og så havde vi i øvrigt fornøjelsen af at have en superpinky med rang af oberstløjtnant. Lars Baier, som (naturligvis) har rod i Dronningens Livregiment lod sig lokke med.

karenDet var vel også bemærkelsesværdigt, at vi havde ikke mindre end tre jubilarer på holdet i 2010.

Karen Marie Brøgger deltog i marchen for 25. gang. Ikke alle marcher er foregået på 'holdet', så et fanebånd rakte det ikke til, men en stor tak til Karen for følgeskab i mange år - forhåbentlig også fremover.

klausKlaus (SEP) Kristiansen deltog i marchen for 20. gang, heraf hovedparten på 'holdet', hvorfor Klaus blev behøring markeret på holdets fane i denne forbindelse. Tillykke Klaus og velkommen i toppen af fanen om 5 år!

ChristinaYngste jubilar - på alle måder - dette år var Christina Skov Pojetzny. Christina har både en lang marchkarriere og flere års markant indsats i marchstaben bag sig. Det er en glæde, at Christina har fundet ind på 'holdet' som fast element. Tak for følgeskabet, som forhåbentlig rækker mange år frem.

Dette år skulle vise sig, at blive min foreløbig sidste tur 'i spidsen' for holdet. I 2011 valgte jeg at holde pause - til fordel for en tur til Rio med landsholdet i orientering - så Jes Mose ikke blot måtte tage slæbet med holdet hjemmefra, men også under marchen. Da jeg senere vendte tilbage i 2012, var Jes Mose - naturligt nok - groet fast i spidsen af holdet, så jeg måtte forsøge at finde takten inde i geleddet. Håber jeg klarer dette også :-)

 

001/253 
start stop bwd fwd

 


 OC/OL (retired)

Pensionist

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.