2011 - OC i Rio

Oprettet: Lørdag, 05. maj 2012 Skrevet af Ole Christiansen

Holdets sammensætning:

  • Holdfører: SSG Jes Mose Jensen.
  • Cykelordonnans: OS Lars Rosenkrantz Poulsen + Knud Sandtorp.
  • Marchgængere: 25.

Undertegnede unddragede så skammeligt fra dette års Nijmegenmarch. Jeg prioriterede anderledes og tog imod et tilbud om at være med ved Military World Games i Rio, Brasilien i samme periode.

Holdet

Jes Mose Jensen kunne fejre sit velfortjente 25. års march i Nijmegen med hvad dertil hører af gave fra delegationen, endnu et tal til båndet fra KNBLO og ikke mindst - og specielt for vores hold - et fanebånd i marchens farver. Nu er Jes Mose så oppe at 'hænge' sammen med Ole Betjent og undertegnede. Der er plads til mange flere fanebånd på marchholdets gamle fane, så hæng blot i, alle i øvrige.

MPÅret var desværre skæmmet af flere frafald på holdet, som dog ikke ødelagde oplevelsen for de, der kæmpede sig igennem. Om frafaldet skyldes manglende træning, forkert holdning til arbejdet, manglende motivation da det virkelig gjaldt eller helt andre årsager, skal være usagt, men sådanne overvejelser ligger naturligt i baghovedet på mange af de rutinerede på holdet.

MPiFront

En flot præsentation på holdet blev ydet af de forholdsvis mange MP'ere, der havde fundet ind på holdet i 2011. Håber på at se mange flere tjenstgørende fra Aalborg Kaserner på fremtidige hold, så der forhåbentlig i mange år fremover vil være et godt marchhold med en god blanding af erfaring og nyt blod på .holdet'.


OC/OL (retired)
Pensionist

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.