Holdets sammensætning:

  • Holdfører: OS O. Christiansen.
  • Cykelordonnans: SSG Paul B. J. Knudsen.
  • Marchgængere: 16.

Holdet 1976Nu ta´r vi for alvor fat!
For andet år i træk lykkedes det at samle et hold til Nijmegenmarchen, samtidig med at der var 60. års jubilæum for 4-daagse-marchen. 

Hygge NijmegenTilslutningen til vort hold var ikke overvældende ved planlægningen, men så deltog regimentet i Bernmarchen i Schweiz. Det gav blod på tanden...

16 deltagere med undertegnede som holdleder og SSG Paul B. Knudsen (Nuser) som cykelordonnans gennemførte Nijmegenmarchen det år.

Jubilæet dette år og marchen fra fra København gav mig mange stikpiller i STKMP, da min egen KC jo skulle lede holdet på den lange march.

Nuser i arbejdeJeg modstod presset og fastholdt min plan om selv for første gang at være holdfører for et marchhold fra Dronningens Livregiment.

(Som notabene kan bemærkes, at der ud over MJ Anders Løndahl deltog to andre gæve Dronningens soldater i den første march København-Nijmegen. Den ene var KS Elten, men specielt vil jeg her nævnne OS Arne L. Kjeldsen, der i dag er fast medlem på vort machhold. Hans meritter som marchgænger vil jeg altid have stor respekt for - også selvom han totalt har gået marchen én gang mere end jeg selv har. Det holder vi faktisk en del sjov med hvert eneste år!)


OC/OS
STHJ/STKMP/I/DRLR