Klargøring til marchen i 2013

Oprettet: Lørdag, 11. maj 2013 Skrevet af Ole Christiansen

smiley-gladKontrolmarch er nu et overstået kapitel. Flere er gået fra, ligesom en enkelt ny er kommet på holdet. Dette er med til at bekræfte, at obligatorisk kontrolmarch er en god ide, som HJV har gennemtrumfet i flere år. Tilbage står fortsat træning.

Hærvejsmarchen (29-30 JUN) er en fantastisk oplevelse og god “sidste prøvelse”, inden det bli'r alvor i Holland. (Webmaster planlægger - som altid - at deltage i Hærvejsmarchen)

Turen ved Grænsen:Gransemarch-dag-2-arbejde

Takker være moderne teknologi (Endomondo på Klaus' iPhone) ses 2-dagen på Grænsemarchen - en fantastisk smuk tur bl.a. langs Flensborg Fjord. (Der var også 'et par' højdemeter. Ka' bedre forstå, at de gamle ben er lidt trætte dagen efter:-) God træning til tredjedagen i Nijmegen.

Gransemarch-dag-2

 Gransemarch-dag-2-profil

 

Holdet:

Oversigt over holdet fremgår af højre kolonne! Mener du, der er fejl i navn eller antal gennemførte marchen (i parentes), henvender du dig til Jes Mose herom.

Nijmegen:

Rygtebureauet siger, det måske er sidste år, vi tilbydes indkvartering i Heumensoord, ligesom pontonbroen ved Cuijk angiveligt OGSÅ er under “nedbrydning”.

Der er skåret ned på antallet af rastepladser de enkelte dage, så der nu blot er to officielle rastepladser hver dag. (Der bliver altså masser af tid i ølteltet:-)

OC


Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.