trr header lang

Ingen deltagelse fra Dronningens Livregiment.


SmileyDesværre var der ingen 'tovholder' ved regimentet, hvorfor der ikke deltog noget hold i dette års march. Dette bundfældede sig i min efterfølgende indstilling til marchen. Der SKAL være en tovholder 'hjemme' ved regimentet, så der kan tages fat i de tjenstegørende i garnisonen.

At det så også er en kæmpe fordel i forhold til kontakten til depoter, messer og forsvarets lokale organisationer, når der skal søges/ydes støtte til holdet, er blot med til at underbygge et sådant behov.

I mine mange senere år som holdfører, hvoraf jeg nok i hovedparten gjorde tjeneste uden for Aalborg garnison, har jeg altid haft en tovholder på Nørre Uttrup Kaserne. Det var en en kæmpe støtte og måske nærmest en forudsætning for, at vi fik et hold stablet på benene hvert år.

Skiftende personer som OS Per K. Christensen, OS Henrik Nielsen, LT Frank Donskov og senest OS/SSG Jes Mose Jensen er personer, der i realiteten har sikret, at vi hvert år fik 'skrabet' et hold sammen. Jeg plukkede blot frugterne heraf, når vi deltog i selve marchen. I de seneste mange år har SSG Jes Mose Jensen naturligt overtaget marchholdet mere og mere, så jeg i dag 'blot' er med som den trætte pensionist, der holder tempoet (nede) oppe i fronten eller måske blot halser bagefter som et appendiks.


OC/SKLT-R
Kadet/HO (klasse Dybbøl 3)